De manier waarop de wereld leert duiken

PADI (Professional Association of Diving Instructors) is wereldwijd de bekendste organisatie voor duikcursussen met 29 miljoen verstrekte duikbrevetten. En dat aantal neemt dagelijks toe. Om hun brevet te halen volgen PADI-duikinstructeurs een pittige opleiding. Dit om ervoor te zorgen dat jouw duikcursus leuk en veilig verloopt.

Get your copy of Scuba Diving magazine with a PADI Club membership!

Blijf verbonden met een GRATIS abonnement op het blad Scuba Diving®!

Houd je duikstatus actief zowel onder als boven water met de PADI Club™. Het lidmaatschapsvoordeel bevat een GRATIS abonnement op het blad Scuba Diving, 20% korting op geselecteerde eLearning-cursussen, een GRATIS online PADI ReActivate® Scuba Refresher, ieder jaar 1 GRATIS eCard met een exclusief ontwerp, + meer!

Populaire cursussen

Je duikbrevet halen begint hier met een online cursus van PADI.

Three divers over coral
Voor beginnende duikers
Open Water Diver
White sand shipwreck
Voor gebrevetteerde duikers
Advanced Open Water Diver
enriched air
Voor gebrevetteerde duikers
Enriched Air Diver
Three PADI certification cards displaying a sea turtle, sting ray, and fish.
BREVETPASSEN
Toon je brevetteringsniveau met een nieuwe PADI-brevetpas!

Upgrade jouw duikbrevet met één van onze 3 NIEUWE beperkt beschikbare designs door natuurfotografen Matt Testone, Andreas Schmid en Tom St. George. Kies uit een betoverende Australische zeehond, een groep orca's en een Talum, Mexicaanse cenote! Op welk PADI-brevetpasje staat jouw naam?

A pack of dolphins.

De 10 beste plaatsen om te zwemmen en duiken met dolfijnen

Duikers reizen de wereld over om dolfijnen in hun natuurlijke omgeving te ontmoeten, een ervaring die een levenslange indruk achterlaat. We kunnen veel leren van deze intelligente, speelse dieren. Op deze plekken kan jij ook duiken met dolfijnen.

Two divers surveying the ocean.
Maak een verandering voor de zee met de PADI AWARE Foundation

Doe mee aan 's werelds grootste beweging van burgerwetenschap onder water, teken petities om beleidsverandering te beïnvloeden en leer meer over onderwerpen over het behoud van de zee, waarvoor je je interesseert. Samen hebben onze lokale acties een wereldwijde impact.

A diver surveying coral in the ocean.
PADI AWARE
Bescherm waar je van houdt!

Leer hoe je datgene waar je het meest om geeft beter kunt beschermen in dit nieuwe actiegerichte programma. Lees deze blog met onze 10 tips om de zee te redden.

Duikreizen

Onze duiklocatiespecialisten bij PADI Travel kunnen je helpen de perfecte bestemming te vinden, met een verscheidenheid aan onderwaterleven. En om een duikavontuur te plannen dat leuk, gedenkwaardig en zorgeloos is. Kies je droomvakantie, of je nu overnacht op een boot of geniet van duiktrips bij een duikresort.

Landscape of above and underwater.
Topduikbestemmingen aanbevolen door PADI-reisexperts

Ga op onderwateravontuur om het nieuwe jaar te beginnen! Ons deskundige reisteam onthult hun beste wereldwijde duikbestemmingen die op de bucketlist van iedere duiker thuishoren. Begin vandaag nog met het plannen van een onvergetelijke duikvakantie naar deze uitzonderlijke duiklocaties.

Thailand from above.
Topduikresorts in Thailand

Ontsnap naar het tropische paradijs van Thailand en dompel jezelf onder in een wereld van bruisend onderwaterleven. Ons team van reisexperts heeft een lijst samengesteld van acht uitzonderlijke reizen naar de Andamanse Zee en de Golf van Thailand.

Diver going through a wreck.
Vind je volgende duikreis

PADI Adventures biedt je een wereld van fascinerende onderwaterbelevenissen. Of je nu graag nieuwe lokale duiklocaties wilt ontdekken of je vaardigheden wilt verbeteren door middel van een verscheidenheid aan duikcursussen. Je bent slechts een paar muisklikken verwijderd van je reis door de onderwaterwereld.