Tec Gas Blender
Curso de Certificación

Tec Gas Blender

Educación continua

Descripción

De PADI Enriched Air Diver-cursus is de populairste Specialty-duikcursus. Daarnaast neemt ook het aantal tecduikers toe. Deze twee ontwikkelingen leiden ertoe dat steeds meer duikers met verrijkte lucht en gasmengsels willen duiken. De Tec Gas Blender-cursus leidt je op om verrijkte lucht nitrox- en heliumgasmengsels aan de hand van een of meerdere mengmethodes te mengen. Bij een druk PADI-duikcentrum">https://locator.padi.com">PADI-duikcentrum of -resort is het vak van blender één van de belangrijkste functies. In die rol maak jij het andere duikers mogelijk om datgene te doen waar ze zo van houden – duiken.

Je kunt je voor de Tec Gas Blender-cursus inschrijven als je een PADI Enriched Air Diver bent van minimaal 18 jaar oud.

Overigens voldoe je met brevetten van andere duiktrainingsorganisaties mogelijk ook aan de deelnamevereisten – vraag dit na bij je Tec Gas Blender Instructor.

Académico

De Tec Gas Blender-cursus bestaat uit drie praktijklessen, maar geen duiken. Door thuisstudie en daarna tijdens een les waarbij de instructeur het een en ander ter herhaling met je doorneemt, kom je meer te weten over, en leer je:

  • Over de voordelen en nadelen van de diverse mengmethodes.
  • Het mengen van verrijkte lucht en trimix-mengsels met een afwijking van maximaal één procent van het doelmengsel.
  • Over de potentiële zuurstof-gerelateerde gevaren en hoe daarmee om te gaan.
  • Het zuurstofschoon maken van het vul- en mengstation en de vereisten die gesteld worden aan de apparatuur en het servicen van die apparatuur.

Idiomas disponibles

Neem contact op met uw PADI-duikcentrum voor meer informatie over andere beschikbare talen.
Educación continua
Tec Gas Blender
El eLearning cubre el material del estudio independiente. Tu dive shop te cargará las tarifas de entrenamiento.”

Más Cursos