PADI Tec Sidemount
Curso de Certificación

Tec Sidemount

Educación continua

Descripción

Als je je wat verdiept hebt in technisch duiken dan weet je dat tecduikers altijd meer dan één duikfles bij zich hebben. Sidemount is bij technisch duiken een steeds populairder wordende configuratie voor meerdere duikflessen. De Tec Sidemount Diver-cursus is een geschikte cursus om de tecduikwereld te betreden. Wat je tijdens deze cursus leert kun je in andere TecRec-cursussen toepassen. Je instructeur combineert de cursus mogelijk met de Tec 40- Tec 45- of Tec 50-cursus.

Je kunt je voor de Tec Sidemount Diver-cursus inschrijven als je een PADI Advanced Open Water Diver bent, minstens 18 jaar oud bent en minimaal 30 duiken gemaakt en gelogd hebt. Het wordt aanbevolen dat je ook het PADI Enriched Air Diver-brevet hebt.

Overigens, met brevetten van andere duiktrainingsorganisaties voldoe je mogelijk ook aan de deelnamevereisten – vraag dit na bij je Tec Sidemount Instructor.

Académico

Je gaat meer te weten komen over de voordelen van het duiken met een sidemountconfiguratie en hoe je een tecsidemount-harnas optuigt. De cursus bestaat uit één praktijkles in beschut water en vier buitenwaterduiken, waarbij je met twee duikflessen begint om te eindigen met minimaal vier maar mogelijk zelfs zes duikflessen in een sidemount-opstelling.

Idiomas disponibles

Neem contact op met uw PADI-duikcentrum voor meer informatie over andere beschikbare talen.
Educación continua
Tec Sidemount
El eLearning cubre el material del estudio independiente. Tu dive shop te cargará las tarifas de entrenamiento.”

Más Cursos