Descripción

Snorkelduiken is snorkelen waarbij je onder water gaat en je adem inhoudt om het onderwaterleven met eigen ogen en dichtbij te bewonderen. Het is een fantastische manier om de onderwaterwereld te verkennen als je geen duikbrevet hebt of als duiken gewoon niet jouw ding is. In de PADI Skin Diver-cursus leer je hoe je het onderwaterleven vanaf de oppervlakte kunt bekijken en hoe je op een comfortabele manier kort onderwater kunt blijven. Het maakt daarbij niet uit of je ergens in een zoetwatermeer bij jou in de buurt te water gaat of in die grote blauwe oceaan, en of je thuis of op een duikvakantiebestemming bent.

Om deel te kunnen nemen aan een PADI Skin Diver-cursus moet je ten minste 8 jaar oud zijn. Je moet beschikken over voldoende zwemvaardigheden en watervrij zijn. Er is geen verdere ervaring vereist.

Instructor with students at a table in a thatch hut.

Académico

In de PADI Skin Diver-cursus leer je:

  • Hoe je een uitrusting om te kunnen snorkelduiken kiest, afstelt en gebruikt.
  • Basis veiligheidsregels voor onder en in het water.
  • Snorkel- en snorkelduiktechnieken, waaronder je drijfvermogen beheersen, zwemmen aan de oppervlakte, wat uit je snorkel verwijderen en zonder moeite vanaf de oppervlakte naar beneden duiken.
  • Een optionele snorkelduik bij een duikstek bij jou in de buurt.

Idiomas disponibles

Si deseas más información acerca de otros idiomas disponibles, ponte en contacto con tu PADI Dive Center.

Equipo

In de PADI Skin Diver-cursus leer je hoe de basis snorkeluitrusting werkt, waaronder een duikbril (masker), snorkel, vinnen, snorkelvest, beschermende kleding zoals een natpak, duiklood (indien nodig).

Vraag bij je https://locator.padi.com"; title="PADI Dive Center or Resort Locator">PADI-duikcentrum of -resort welke uitrusting je nodig hebt voor deze cursus en vraag bij je PADI-professional om meer informatie over snorkelduiken.

Empezando

Schrijf je in voor een cursus bij het https://locator.padi.com"; title="PADI Dive Center or Resort Locator">PADI-duikcentrum of -resort bij jou in de buurt en begin met de training voor je PADI Skin Diver-brevet. Vraag je instructeur naar de PADI Discover the Underwater World -video en ook naar De veldgids voor snorkelaars. Hoewel de video geen verplicht onderdeel van de cursus is, biedt deze goede handige tips over hoe je je in het water kunt bewegen. De veldgids behandelt verschillende onderwateromgevingen en wat je daar kunt aantreffen.