Publicité
Trouver un magasin de plongée Remplacer votre carte

29462

PADI logo PADI 5 Star Dive Center

Détails

Welkom bij 1st2dive

Het Gezelligste duikcentrum van Vlaardingen, Schiedam en omstreken.

Wij zijn een PADI Duikwinkel, Duikschool en Club en bestaan sinds 2010

Wij bieden duik activiteiten voor mensen van alle leeftijden. Voor de kinderen hebben wij de PADI Bubble maker et de Seal Team opleidingen. Voor de (jong) volwassenen bieden wij diverse PADI opleidingen beginnend bij (junior) Open Water Diver, Advanced, rescue diver en 34 spécialité ook wel Adventure opleidingen genoemd. Dit zijn leuke doe opleidingen die je ervaring in het duiken vergroten of je kunt een nieuwe skill leren zoals het onderwater fotograferen. Bij ons kun je ook uw Masterscuba- diver brevet halen. En dan volgt de volgende stap, een PADI professional worden.

Il est belangrijk uw veiligheid duikmaterialen goed te onderhouden om te voorkomen dat uw duikuitrusting u in de steek laat. Alle grote duikmerken Adviseren om uw uitrusting ieder jaar of na iedere 50 duiken bij een erkend servicestation te laten nakijken. Voor deze service kunt u terecht bij 1st2dive. Ons technisch team bestaat uit gediplomeerde technici die door de fabrikant opgeleid zijn. Hierdoor kunnen wij een snelle en vakkundige service bieden voor alle gerenommeerde merken duikuitrustingen. Wij kunnen u tevens helpen met reparaties, denk hierbij aan ritsen en polsseals vervangen, herstellen maar ook in of uitnemen van u (droog) pak of andere (kapotte) materialen. Indien mogelijk ontvangt u, GRATIS, een vervangend artikel tijdens de service periode.

Wist u dat

Wij onder andere zijn gespecialiseerd in duiklessen voor mensen met een beperking. Wij zoeken dan samen a rencontré de mensen een oplossing voor de beperking. Kortom jou beperking est un jeu d'enfant. Wij hebben hiervoor van PADI een Award gehad in de vorm van een:

«Certificat de reconnaissance de l'excellence» pour un service client exceptionnel et un professionnalisme dans l'enseignement PADI. Prix Als Team zijn wij bijzonder trots op deze.

Wij een leuke actieve duikclub hebben, a rencontré een eigen Clubruimte die het 1st2dive Café heet.
Ses duikers ontmoeten van allerlei niveau en leeftijd elkaar na het duiken om lekker bij te kletsen en duiken af te spreken. Leden van de club zoeken elkaar ook op dans de Buddy App van 1st2dive.

Iedereen est vrij om dans te lopen, een bakkie te doen, de gewoon même te relaxen.

Bij 1st2dive ben je aan het juiste adres als startend maar ook als gevorderd duiker.

 

Tot ziens bij 1st2dive

Activités proposées

Scuba Diving

Prix pour la conservation

Langues

Heures
Lun:
Mar:
Mer:
Jeu:
Ven:
Sam:
Dim:

Sites de plongée

Plus d'informations

Prestations de service

Services adaptables

Installations

LOCATION D'ÉQUIPEMENT

ENTRETIEN ET RÉPARATION D'ÉQUIPEMENTS

Modes de paiement

x

Enregistrez ce favori 

Avec un compte PADI Travel, sauvegardez vos sites et opérateurs préférés pour les retrouver ensuite sur n'importe quel ordinateur ou appareil mobile.

Se connecter ou s'inscrire